Verjaardagsfeestje bij je thuis of hier op onze locatie, wij werken samen met de klant een thema uit naar wens, in combinatie met springkasteel en workshop , ..... heeft je kapoen een fantastische dag !

Wat doen wij

Kindergrime

Wij schminken / grimeren de gezichtjes tot leuke diertjes, fee├źn, superhelden, enz. Voor de facepaint beter gekend als kindergrime wordt gebruik gemaakt van professionele Schmink-/grimeerproducten die voldoen aan de Europese richtlijnen.

Bellypaint

Ben je zwanger en wil je een leuk aandenken van je zwangere buikje (tip : ook mooi op een geboortekaartje of om iemand te vragen om peter of meter te zijn )

We bespreken samen het thema of u een eigen fotograaf wenst of gebruik wil maken van onze.

De schmink is op waterbasis die voldoet aan de europese richtlijnen en is niet schadelijk voor de baby!

Maak tijdig een afspraak ! De ideale moment voor een bellypaint is tussen de 30 en 35 weken.

Glittertattoos

Zowel de jongere kinderen als tieners vinden glitters super. Afhankelijk van het huidtype blijven deze 3 tot 7 dagen zitten. Dus ook na het feest hebben ze er geniet van.Wil je graag zelf je glittertattoo aanbrengen ? Dan kan je de glittertattoo kopen op onze webshop !! Of wil je eens iets speciaal en wil je een Freehand glittertattoo ? Bekijk in ons fotoalbum reeds gerealiseerde Freehand Tattoos !

Gekke kapsels

De knotsgekke kapsters maken van jou haren een te gekke coupe door gebruik van, haarspray, gel, rekkers, linten, bloemen, ... (er word niet geknipt ).

Kan ook geboekt worden als workshop, dan knutselen de kinderen met verschillende materialen eerst zelf iets dat daarna door de knotsgekke kapster in de haren word bevestigd.

Bodypaint

Wil je een leuke ervaring met mooie foto's gewoon voor jezelf, of in een leuk thema voor bv een kerstkaart, uitnodiging? Of wil je een originele reclame maken.

Thema's kunnnen besproken worden met de nodige accessoires zoals bijvoorbeeld headpieces.

Allround mak-up artist

Voor bruidjes, vrijgezellenfeestjes en andere feesten of een fotoshoot.